fbpx Світова презентація SUBARU VIZIV ADRENALINE CONCEPT | SubaruHouse

Світова презентація SUBARU VIZIV ADRENALINE CONCEPT

info

Russian warship go fuck yourself

Шановні клієнти!

У зв'язку зі збройною агресією РФ проти України, більшість нашої команди приєдналася до захисту нашої країни. З важким серцем повідомляємо, що наш СТО сервіс SubaruHouse тимчасово призупиняє свою роботу.

Дякуємо за розуміння та підтримку. Сподіваємось на швидке відновлення миру та повернення до роботи.

З повагою,
Команда SubaruHouse

концепт субару

П'ятидверний кросовер став першим концепткаром, створеним в рамках нового напрямку в дизайні Subaru – BOLDER, що в перекладі означає «хоробріший», «сміливіший», «рельєфніший».

Серія Vision for Innovation розпочалася у 2013 році з тридверного Viziv Concept. У 2014 році компанія представила його оновлену версію Viziv 2, а у 2015 – Viziv Future.
Концепткар 2016 під назвою Viziv-7 надалі трансформувався в серійний кросовер Subaru Ascent. У 2017 та 2018 серію поповнили Viziv Performance та Viziv Tourer.

Subaru Viziv Adrenaline Concept – це наступний крок компанії до ідеального автомобіля, який може подарувати ще більше задоволення всім пасажирам, і перший концепт, розроблений відповідно до нової філософії дизайну BOLDER.

концепт субару
концепт субару

Subaru Viziv Adrenaline виглядає динамічним і потужним. Масивні колісні арки та дах незвичайної конструкції, що є частиною силового каркасу кузова, спонукають до пригод. С-подібні світлодіодні фари виконані в стилі минулих концепткарів серії Viziv, мускулисті рельєфні крила та бічні панелі, а також збільшеним дорожній просвіт.

Цей автомобіль створений для активних людей, які люблять бездоріжжя та природу, але в той же час воліють лаконічно вписуватись у міський дизайн. Замість традиційних бічних дзеркал концепткар обладнаний камерами заднього виду.
Новинка має всі шанси стати основою для найкомпактнішого SUV в модельному ряді автомобілів Subaru

концепт субару
Категории: