fbpx Світова презентація SUBARU VIZIV ADRENALINE CONCEPT | SubaruHouse

Світова презентація SUBARU VIZIV ADRENALINE CONCEPT

info

Нет ГБО

Важлива інформація

Ми обслуговуємо бензинові, дизельні та гібридні автомобілі Subaru (крім ГБО). Робимо це добре та правильно. Знаємо про Subaru усі.
Надаємо гарантію на виконані роботи. Гарантуємо порядність та професіоналізм.
Професійні механіки з досвідом роботи саме з Subaru.
Дилерський сканер. Повна діагностика будь-яких моделей Subaru. 
Команда з більш ніж 13-річним досвідом роботи тільки з Subaru. Чесний автосервіс з ремонту автомобілів Subaru у Києві.

ВАЖЛИВО: Ми не обслуговуємо автомобілі SUBARU із ГБО.

концепт субару

П'ятидверний кросовер став першим концепткаром, створеним в рамках нового напрямку в дизайні Subaru – BOLDER, що в перекладі означає «хоробріший», «сміливіший», «рельєфніший».

Серія Vision for Innovation розпочалася у 2013 році з тридверного Viziv Concept. У 2014 році компанія представила його оновлену версію Viziv 2, а у 2015 – Viziv Future.
Концепткар 2016 під назвою Viziv-7 надалі трансформувався в серійний кросовер Subaru Ascent. У 2017 та 2018 серію поповнили Viziv Performance та Viziv Tourer.

Subaru Viziv Adrenaline Concept – це наступний крок компанії до ідеального автомобіля, який може подарувати ще більше задоволення всім пасажирам, і перший концепт, розроблений відповідно до нової філософії дизайну BOLDER.

концепт субару
концепт субару

Subaru Viziv Adrenaline виглядає динамічним і потужним. Масивні колісні арки та дах незвичайної конструкції, що є частиною силового каркасу кузова, спонукають до пригод. С-подібні світлодіодні фари виконані в стилі минулих концепткарів серії Viziv, мускулисті рельєфні крила та бічні панелі, а також збільшеним дорожній просвіт.

Цей автомобіль створений для активних людей, які люблять бездоріжжя та природу, але в той же час воліють лаконічно вписуватись у міський дизайн. Замість традиційних бічних дзеркал концепткар обладнаний камерами заднього виду.
Новинка має всі шанси стати основою для найкомпактнішого SUV в модельному ряді автомобілів Subaru

концепт субару
Категории: