fbpx Subaru та Toyota спільно розробляють електроплатформу для позашляховиків. | SubaruHouse

Subaru та Toyota спільно розробляють електроплатформу для позашляховиків.

info

Russian warship go fuck yourself

Шановні клієнти!

У зв'язку зі збройною агресією РФ проти України, більшість нашої команди приєдналася до захисту нашої країни. З важким серцем повідомляємо, що наш СТО сервіс SubaruHouse тимчасово призупиняє свою роботу.

Дякуємо за розуміння та підтримку. Сподіваємось на швидке відновлення миру та повернення до роботи.

З повагою,
Команда SubaruHouse

Subaru і Toyota мають намір разом створити модель електричного позашляховика в сегменті С-класу для продажу під власним брендом кожної з компаній.
Електропозашляховик об'єднуватиме у собі сильні сторони кожної з двох компаній – технології електрифікації Toyota та повнопривідну технологію Subaru.

З моменту здійснення угоди про ділове співробітництво у 2005 році Subaru та Toyota продовжують співпрацю в різних галузях, включаючи розробку, виробництво та продаж.

Toyota – найбільший акціонер Subaru із 16,77% акцій. Найбільш яскравим прикладом такого співробітництва стали автомобілі Toyota 86 та Subaru BRZ у 2012 році та початок продажів оригінального гібридного електрокара (HEV) Subaru Crosstrek Hybrid у США, в основі якого були покладені знання, пов'язані з технологіями Toyota HEV.

 

сотрудничество субару и тойота

Реагуючи на всі вимоги сучасного ринку автомодилебудування та численні проблеми, нюанси, Subaru та Toyota вважають, що варто слідувати бізнес-моделі, яка виходить за рамки звичайного, перетинаючи інші організації, які діляться своїми досягненнями.

Як перший крок у цьому напрямку, прискорюючи процес продуктизації за рахунок об'єднання технологій, які представляють сильні сторони кожної компанії, Subaru та Toyota спільно розробляють платформу для електрокара – позашляховика BEV. Ця платформа розроблена таким чином, щоб зробити її універсальною у використанні різних типів транспортних засобів, включаючи седани, позашляховики класу C і D та інших автомобілів.

Категории: