fbpx Subaru та Toyota спільно розробляють електроплатформу для позашляховиків. | SubaruHouse

Subaru та Toyota спільно розробляють електроплатформу для позашляховиків.

info

Нет ГБО

Важлива інформація

Ми обслуговуємо бензинові, дизельні та гібридні автомобілі Subaru (крім ГБО). Робимо це добре та правильно. Знаємо про Subaru усі.
Надаємо гарантію на виконані роботи. Гарантуємо порядність та професіоналізм.
Професійні механіки з досвідом роботи саме з Subaru.
Дилерський сканер. Повна діагностика будь-яких моделей Subaru. 
Команда з більш ніж 13-річним досвідом роботи тільки з Subaru. Чесний автосервіс з ремонту автомобілів Subaru у Києві.

ВАЖЛИВО: Ми не обслуговуємо автомобілі SUBARU із ГБО.

Subaru і Toyota мають намір разом створити модель електричного позашляховика в сегменті С-класу для продажу під власним брендом кожної з компаній.
Електропозашляховик об'єднуватиме у собі сильні сторони кожної з двох компаній – технології електрифікації Toyota та повнопривідну технологію Subaru.

З моменту здійснення угоди про ділове співробітництво у 2005 році Subaru та Toyota продовжують співпрацю в різних галузях, включаючи розробку, виробництво та продаж.

Toyota – найбільший акціонер Subaru із 16,77% акцій. Найбільш яскравим прикладом такого співробітництва стали автомобілі Toyota 86 та Subaru BRZ у 2012 році та початок продажів оригінального гібридного електрокара (HEV) Subaru Crosstrek Hybrid у США, в основі якого були покладені знання, пов'язані з технологіями Toyota HEV.

 

сотрудничество субару и тойота

Реагуючи на всі вимоги сучасного ринку автомодилебудування та численні проблеми, нюанси, Subaru та Toyota вважають, що варто слідувати бізнес-моделі, яка виходить за рамки звичайного, перетинаючи інші організації, які діляться своїми досягненнями.

Як перший крок у цьому напрямку, прискорюючи процес продуктизації за рахунок об'єднання технологій, які представляють сильні сторони кожної компанії, Subaru та Toyota спільно розробляють платформу для електрокара – позашляховика BEV. Ця платформа розроблена таким чином, щоб зробити її універсальною у використанні різних типів транспортних засобів, включаючи седани, позашляховики класу C і D та інших автомобілів.

Категории: