fbpx Рестайлінгова Subaru Impreza | SubaruHouse

Рестайлінгова Subaru Impreza

info

Russian warship go fuck yourself

Шановні клієнти!

У зв'язку зі збройною агресією РФ проти України, більшість нашої команди приєдналася до захисту нашої країни. З важким серцем повідомляємо, що наш СТО сервіс SubaruHouse тимчасово призупиняє свою роботу.

Дякуємо за розуміння та підтримку. Сподіваємось на швидке відновлення миру та повернення до роботи.

З повагою,
Команда SubaruHouse

Компанія Subaru розкрила подробиці про рестайлінгову Impreza для японського ринку. Від дореформених седана та хетчбека новинки відрізняються як зовні, так і всередині.

новинка импреза
новинка субару

Subaru Impreza піддали невеликому фейсліфтингу: трохи змінили форму решітки радіатора, встановили інший передній бампер з чорними прорізами, передню і задню оптику осучаснили.

У салоні з'явилася нова мультимедійна система з великим сенсорним екраном, а для обробки тепер використовуються якісніші матеріали.

Ще одна новація – пакет Eyesight Touring Assist, який тепер входить до списку стандартного оснащення Subaru Impreza. Він включає систему утримання у смузі, систему автоматичного гальмування та адаптивний круїз-контроль.

У технічному плані автомобіль залишився тим самим: для Subaru Impreza доступні опозитні мотори 1.6 і 2.0 потужністю 115 і 154 кінські сили відповідно. Обидва вони поєднуються з варіатором, переднім чи повним приводом.

новинка импреза

У японських дилерів новинка з'явиться вже цієї осені, а потім рестайлінгова Subaru Impreza надійде у продаж у Європі та США.

Категории: