fbpx Рестайлінгова Subaru Impreza | SubaruHouse

Рестайлінгова Subaru Impreza

info

Нет ГБО

Важлива інформація

Ми обслуговуємо бензинові, дизельні та гібридні автомобілі Subaru (крім ГБО). Робимо це добре та правильно. Знаємо про Subaru усі.
Надаємо гарантію на виконані роботи. Гарантуємо порядність та професіоналізм.
Професійні механіки з досвідом роботи саме з Subaru.
Дилерський сканер. Повна діагностика будь-яких моделей Subaru. 
Команда з більш ніж 13-річним досвідом роботи тільки з Subaru. Чесний автосервіс з ремонту автомобілів Subaru у Києві.

ВАЖЛИВО: Ми не обслуговуємо автомобілі SUBARU із ГБО.

Компанія Subaru розкрила подробиці про рестайлінгову Impreza для японського ринку. Від дореформених седана та хетчбека новинки відрізняються як зовні, так і всередині.

новинка импреза
новинка субару

Subaru Impreza піддали невеликому фейсліфтингу: трохи змінили форму решітки радіатора, встановили інший передній бампер з чорними прорізами, передню і задню оптику осучаснили.

У салоні з'явилася нова мультимедійна система з великим сенсорним екраном, а для обробки тепер використовуються якісніші матеріали.

Ще одна новація – пакет Eyesight Touring Assist, який тепер входить до списку стандартного оснащення Subaru Impreza. Він включає систему утримання у смузі, систему автоматичного гальмування та адаптивний круїз-контроль.

У технічному плані автомобіль залишився тим самим: для Subaru Impreza доступні опозитні мотори 1.6 і 2.0 потужністю 115 і 154 кінські сили відповідно. Обидва вони поєднуються з варіатором, переднім чи повним приводом.

новинка импреза

У японських дилерів новинка з'явиться вже цієї осені, а потім рестайлінгова Subaru Impreza надійде у продаж у Європі та США.

Категории: