fbpx Subaru Forester 2019 абсолютний переможець у рейтингу Безпеки легкових автомобілів за версією IIHS | SubaruHouse

Subaru Forester 2019 абсолютний переможець у рейтингу Безпеки легкових автомобілів за версією IIHS

info

Нет ГБО

Важлива інформація

Ми обслуговуємо бензинові, дизельні та гібридні автомобілі Subaru (крім ГБО). Робимо це добре та правильно. Знаємо про Subaru усі.
Надаємо гарантію на виконані роботи. Гарантуємо порядність та професіоналізм.
Професійні механіки з досвідом роботи саме з Subaru.
Дилерський сканер. Повна діагностика будь-яких моделей Subaru. 
Команда з більш ніж 13-річним досвідом роботи тільки з Subaru. Чесний автосервіс з ремонту автомобілів Subaru у Києві.

ВАЖЛИВО: Ми не обслуговуємо автомобілі SUBARU із ГБО.

безопасность форестера

Страховий інститут дорожньої безпеки (Insurance Institute for Highway Safety – IIHS) провів серію тестів за новою програмою запобігання зіткненням з пішоходами, у якому взяли участь 11 кросоверів.
Ця програма визначила абсолютного переможця, яким став Subaru Forester 2019 модельного ряду. Автомобіль отримав максимально можливу оцінку у вищезазначеній програмі.

Випробування IIHS показали, що Subaru Forester 2019 став одним з найкращих кросоверів, які пройшли тест на предмет запобігання зіткненню з манекенами, що виїжджають назустріч.
До тесту було включено 3 сценарії, які включають участь манекенів, які зображують як дорослих, так і дітей. Найскладніший тест імітував ситуацію, коли дитина зненацька вискакує на дорогу між двома припаркованими машинами. Ще один тест передбачав появу пішохода перед автомобілем не раніше ніж на 1 секунду до зіткнення.

Також дослідження, проведене в 2018 році Інститутом статистики дорожніх збитків (The Highway Loss Data Institute), ініційоване організацією IIHS показало, що система допомоги водію Subaru EyeSight знизила рівень ймовірних страхових випадків, пов'язаних із пішоходами на 35%.

Варто відзначити, що Foreste із системою Subaru EyeSight був нагороджений рейтингом Top Safety Pick (TSP) 2019, чим продовжив серію перемог, як найвитриваліший переможець TSP у своєму сегменті до 13 років (2007-2019).

Про IIHS
Страховий інститут дорожньої безпеки (Insurance Institute for Highway Safety, скорочено IIHS) - американська некомерційна організація, заснована автомобільними страховими компаніями в 1959 в окрузі Арлінгтон (штат Вірджинія). Діяльність організації спрямована на зменшення кількості дорожньо-транспортних пригод, збитків, а також тяжкості травм, отриманих під час аварії. Інститут здійснює дослідження, встановлює рейтинги популярних легкових автомобілів, а також споживчий товарів, які стосуються безпеки на дорозі, таких як автомобільні утримуючі пристрої для дітей

Категории: