fbpx Професійний ремонт двигунів Subaru | SubaruHouse

Професійний ремонт двигунів Subaru

info

Нет ГБО

Важлива інформація

Ми обслуговуємо бензинові, дизельні та гібридні автомобілі Subaru (крім ГБО). Робимо це добре та правильно. Знаємо про Subaru усі.
Надаємо гарантію на виконані роботи. Гарантуємо порядність та професіоналізм.
Професійні механіки з досвідом роботи саме з Subaru.
Дилерський сканер. Повна діагностика будь-яких моделей Subaru. 
Команда з більш ніж 13-річним досвідом роботи тільки з Subaru. Чесний автосервіс з ремонту автомобілів Subaru у Києві.

ВАЖЛИВО: Ми не обслуговуємо автомобілі SUBARU із ГБО.

Мотори японської марки авто вважаються якісними та надійними, відрізняються від двигунів інших автомобільних брендів, маю ряд своїх тонкощів та нюансів, при своєчасному техобслуговуванні справно працюють довгий час. Але, як і будь-який механізм, двигун Subaru має слабкі місця, які час від часу потребують профілактики та ремонту.

Особливістю марки Subaru є велика різноманітність моторів.

Моделі розрізняються за серіями: ЄС – це двотактні бензинові, ЕY – чотиритактні бензинові, вони мають бічне розташування клапанів, EH – чотиритактні бензинові, що мають верхнє розташування клапанів, EX – це бензинові чотиритактні, які мають верхнє розташування розподільного валу і DY – це дизелі.

Розбиратися у функціонуванні кожного з них – це справжнє мистецтво. Через складність двигуна автомобілів Subaru та високу вимогу до точності та якості ремонту, його потрібно довіряти лише досвідченим фахівцям.

Фахівці нашого автосервісу Subaru в Києві добре знають пристрій двигунів Subaru і мають необхідний арсенал інструментів і сучасне обладнання, щоб правильно визначити причину поломки і усунути її в найкоротші терміни. Незалежно від обсягу пошкодження двигунів, ми надаємо гарантію на свою роботу, тому клієнти можуть бути впевнені, що їхній улюблений транспорт після ремонтних процедур прослужить довго.

Щоб звести до мінімуму витрати грошей та часу на ремонт двигуна Subaru, наш Автосервіс пропонує проводити наступні процедури:

- Регулярне здійснення технічного обслуговування Subaru

Техобслуговування автомобіля на нашому автосервісі Subaru проводиться строго за регламентом виробника. Це продовжує термін служби двигуна і, відповідно, автомобіля загалом;

- Ремонт та заміна зіпсованих деталей двигуна на якісні аналоги

Ми реалізуємо як оригінальні запчастини, так і їх якісні аналоги. Гарантуємо, що за дотримання рекомендацій наших майстрів, двигун, відремонтований з використанням таких запчастин, буде працювати довгий час;

- Професійний огляд б/в автомобіля перед покупкою

Процедура дозволить виявити приховані проблеми, визначити реальну вартість транспортного засобу, а іноді відмовитись від покупки авто

Ремонт двигуна Subaru: терміни та вартість

Важливо розуміти, що однозначно визначити ціну на ремонт двигуна можна лише після його розбирання та повної діагностики.

Ремонт двигуна Subaru в середньому займає від 3 днів до місяця. Час обслуговування моторів залежить від складності робіт, що проводяться, і потреби в замовленні відсутніх запчастин у наших партнерів. Особливо впливає терміни виконання замовлення необхідність обробки деталей на верстатах. Включення такої процедури до послуг оцінюється як капітальний ремонт.

Наш автосервіс Subaru в Києві має власне обладнання для проведення обробки деталей, а також, для зручності клієнтів, ми співпрацюємо з іншими спеціалізованими організаціями, які надають необхідні послуги. Ми чесно попереджаємо власників авто про те, що у разі замовлення обробки деталей двигун буде перебувати в автосервісі довше.

Звернувшись до автосервісу Subaru у Києві, клієнти будуть внесені до бази даних, що дозволить відстежувати історію обслуговування транспортного засобу. Після проведення капремонту, двигун вашого автомобіля гарантовано набуде колишню потужність і працездатність. Наші майстри нададуть повну інформацію про результати діагностики, стратегію ремонту автомобіля, і обов'язково поділяться важливою інформацією про ваше авто.

Важливим напрямом робіт автосервісу Subaru у Києві є діагностика та ремонт двигунів внутрішнього згоряння популярних на вітчизняному ринку марок автомобілів, у тому числі японського бренду Subaru. Фахівці автосервісу Subaru виконують частковий або капітальний ремонт двигуна Subaru, використовуючи необхідні деталі, які ми завжди можемо доставити в короткий термін. За результатами діагностики наші майстри здійснять

  • ремонт двигуна Subaru Forester;
  • ремонт двигуна Subaru Legacy;
  • ремонт двигуна Subaru Impreza;
  • ремонт двигуна Subaru Outback;
  • ремонт двигуна Subaru Tribeca
  • проведуть всі необхідні процедури для будь-якої моделі Subaru, навіть якщо інший автосервіс не вирішив поставлених завдань.
Категории: