fbpx Subaru Levorg 2020 в Європі | SubaruHouse

Subaru Levorg 2020 в Європі

info

Нет ГБО

Важлива інформація

Ми обслуговуємо бензинові, дизельні та гібридні автомобілі Subaru (крім ГБО). Робимо це добре та правильно. Знаємо про Subaru усі.
Надаємо гарантію на виконані роботи. Гарантуємо порядність та професіоналізм.
Професійні механіки з досвідом роботи саме з Subaru.
Дилерський сканер. Повна діагностика будь-яких моделей Subaru. 
Команда з більш ніж 13-річним досвідом роботи тільки з Subaru. Чесний автосервіс з ремонту автомобілів Subaru у Києві.

ВАЖЛИВО: Ми не обслуговуємо автомобілі SUBARU із ГБО.

На європейському ринку стартували продажі Subaru Levorg 2020 модельного року. Від нинішньої моделі оновлений універсал можна відрізнити тільки по гладкому капоту без характерної ніздрі, що відповідає за подачу повітря до турбомоторів, що зникли з моторної лінійки.

Раніше Levorg пропонувався в Європі з двома турбомоторами: 1.6 (170 л.с., 250 Нм) та 2.0 (300 л.с., 400 Нм). Оновленому універсалу дістався один двигун - 2.0-літровий опозитний «атмосферник» сімейства FB, що видає 150 к.с. і 198 Нм моменту, що крутить.

Як стверджують у компанії, новий агрегат дозволяє Subaru Levorg відповідати екологічним нормам Euro 6d-Temp. Новий мотор підключений до колишнього семиступінчастого варіатора Lineartronic та системи повного приводу Symmetrical AWD. З місця до 100 км/год універсал розганяється за 11.7 секунд, а максимальна швидкість становить 195 км/год.

Subaru Levorg 2020
Subaru Levorg 2020

У салоні з нового – мультимедійна система Gen 3.1 із семидюймовим дисплеєм, цифровим радіо DAB+ та підтримкою Apple CarPlay та Android Auto, встановлена вже в базовій комплектації. Управління новою «мультимедійкою» здійснюється голосовими командами, тачскріном та кнопками на рульовому колесі. Також у стандартне оснащення включено двозонний клімат-контроль, підігрів передніх сидінь та вдосконалений комплекс електронних асистентів EyeSight, що включає систему екстреного гальмування з покращеним розпізнаванням пішоходів та велосипедистів, активну систему попередження про вихід зі смуги руху та адаптивну систему круїз-контролю.

У середній комплектації Active покладені світлодіодні фари з вбудованими світлодіодними денними ходовими вогнями і динамічними поворотниками, система безключового доступу, камера заднього виду і дзеркало заднього виду, що автоматично затемнюється.

Список активних систем безпеки та допомоги водію доповнено функціями автоматичного перемикання далекого світла, виявлення «сліпих» зон та оповіщення про зміну смуги руху.

Subaru Levorg 2020

Топової версії Exclusive покладено шкіряний салон, панорамний дах з електроприводом та навігаційна система з безкоштовними оновленнями карт протягом трьох років.

Категории: