fbpx Subaru підтвердила випуск BRZ tS 2020 | SubaruHouse

Subaru підтвердила випуск BRZ tS 2020

info

Нет ГБО

Важлива інформація

Ми обслуговуємо бензинові, дизельні та гібридні автомобілі Subaru (крім ГБО). Робимо це добре та правильно. Знаємо про Subaru усі.
Надаємо гарантію на виконані роботи. Гарантуємо порядність та професіоналізм.
Професійні механіки з досвідом роботи саме з Subaru.
Дилерський сканер. Повна діагностика будь-яких моделей Subaru. 
Команда з більш ніж 13-річним досвідом роботи тільки з Subaru. Чесний автосервіс з ремонту автомобілів Subaru у Києві.

ВАЖЛИВО: Ми не обслуговуємо автомобілі SUBARU із ГБО.

Компанія Subaru підтвердила випуск чергового тиражу купе BRZ, модернізованих спеціалістами підрозділу Subaru Tecnica International (STI). Спортивна лінійка tS відрізнятиметься покращеною керованістю, особливим оформленням екстер'єру та безальтернативною механічною коробкою передач.

Subaru BRZ tS 2020
Subaru BRZ tS 2020

Відмінності від попередньої партії купе tS у штрихах: лінійка 2020 модельного року виділяється матовими бронзовими 18-дюймовими дисками, тоді як на купе 2018 диски фарбувалися в чорний колір, і більш компактним і низьким антикрилом на кришці багажника. В іншому рецепт «перетворення» звичайної BRZ на версію tS не змінився: встановлені жорсткіші пружини, штатні амортизатори замінили на вироби Sachs, в моторному відсіку з'явилася гнучка V-подібна розпірка, шасі отримало додаткові ребра жорсткості, а передній бампер позбавився.

Інтер'єр BRZ лімітованого тиражу прикрашений чорною шкірою та алькантарою з червоними вставками на сидіннях, ременях безпеки, рульовому колесі, ручці важеля коробки передач, сонцезахисних козирках та дверних картах.

Subaru BRZ tS 2020
Subaru BRZ tS 2020
Категории: