fbpx Професійний ремонт Шасі Subaru | SubaruHouse

Професійний ремонт Шасі Subaru

info

Нет ГБО

Важлива інформація

Ми обслуговуємо бензинові, дизельні та гібридні автомобілі Subaru (крім ГБО). Робимо це добре та правильно. Знаємо про Subaru усі.
Надаємо гарантію на виконані роботи. Гарантуємо порядність та професіоналізм.
Професійні механіки з досвідом роботи саме з Subaru.
Дилерський сканер. Повна діагностика будь-яких моделей Subaru. 
Команда з більш ніж 13-річним досвідом роботи тільки з Subaru. Чесний автосервіс з ремонту автомобілів Subaru у Києві.

ВАЖЛИВО: Ми не обслуговуємо автомобілі SUBARU із ГБО.

Професійний ремонт Шасі Subaru

Будь-який транспортний засіб, незалежно від його типу та призначення, складається з трьох основних частин: двигуна, кузова та шасі. Шасі автомобіля - це система, що складається з зібраних воєдино вузлів ходової частини, трансмісії та механізму управління. Вона є однією з найважливіших частин транспортного засобу, оскільки дозволяє забезпечити сприйняття та передачу всіх сил, що діють на нього під час руху.

Ходова частина Subaru влаштована просто, невибаглива та досить надійна

Пристрій підвіски Subaru радує тим, що, як правило, більшість сайлентблоків, важелів, кульова опора та інші вузли поставляються окремо, чого не можна сказати про інших виробників.

Довіряючи ремонт шасі Subaru вибирайте спеціалізований автосервіс Subaru у Києві. Тільки тут ви знайдете якісне обладнання та інструмент, співробітників, які знають та люблять свою справу.

На автомобілях Subaru застосовується традиційна схема з двома незалежними підвісками.

Передня підвіска MacPherson, названа на ім'я американського винахідника Ерла Макферсона, найчастіше використовується в сучасних автомобілях. Завдяки компактності та простоті, набула величезної популярності. Спочатку її встановлювали тільки спереду, але в 1957 р. британський конструктор Колін Чепмен модифікував і застосував такий тип підвіски на задній осі, через що цю конструктивну схему іноді називають підвіскою Chapman (ще одна назва «свічка, що гойдається»).

Цей тип передньої підвіски Subaru дозволяє контролювати профіль дорожнього покриття і оперативно реагувати на ситуацію. Задня підвіска з двома парами поперечних важелів відмінно гасить коливання, спричинені дефектами автомобільної траси, а також є надійною базою для повного приводу Subaru.

Ремонт шасі Subaru. Запчастини до підвіски Subaru.

Зайве пояснювати, чому регулярна профілактика цих деталей життєво потрібна, це ваша безпека!

Як зрозуміти, що час заглянути в сервіс?

Якщо ви чуєте стукіт у підвісці під час руху, якщо машину відводить убік і сильно розгойдує при гальмуванні та на поворотах, якщо помічається підвищена вібрація та нерівномірне зношування шин, все це може бути ознаками проблем з підвіскою

Але оскільки схожі симптоми з'являються при інших несправностях, краще звернутися до спеціалізованого автосервісу Subaru в Києві і провести детальний огляд і тестування всіх елементів підвіски.

Як правило, в автосервісі Subaru є необхідні запчастини для підвіски. Якщо ви вирішите самостійно придбати деталі, пропонуємо кваліфіковану допомогу. Пам'ятайте, що для підвіски рекомендується використовувати тільки якісні запчастини, тобто або «оригінал» у коробці з маркою Subaru або запчастини виробників, чиє право на постачання деталей на конвеєри складальні підтверджується відповідним сертифікатом.

Розуміючи, яких наслідків можна очікувати внаслідок несправності автомобільної підвіски Subaru, ми намагаємося завжди мати на складі нашого автосервісу Subaru у Києві всі необхідні запчастини на випадок, якщо вам доведеться робити терміновий ремонт.

Категории: