fbpx Професійний ремонт трансмісії Subaru | SubaruHouse

Професійний ремонт трансмісії Subaru

info

Нет ГБО

Важлива інформація

Ми обслуговуємо бензинові, дизельні та гібридні автомобілі Subaru (крім ГБО). Робимо це добре та правильно. Знаємо про Subaru усі.
Надаємо гарантію на виконані роботи. Гарантуємо порядність та професіоналізм.
Професійні механіки з досвідом роботи саме з Subaru.
Дилерський сканер. Повна діагностика будь-яких моделей Subaru. 
Команда з більш ніж 13-річним досвідом роботи тільки з Subaru. Чесний автосервіс з ремонту автомобілів Subaru у Києві.

ВАЖЛИВО: Ми не обслуговуємо автомобілі SUBARU із ГБО.

Трансмиссия Subaru

Відгуки більшості водіїв підтверджують відмінну якість складання, високу зносостійкість та приголомшливу надійність автомобілів Subaru. Машини є взірцем якості та предметом гордості для виробника. Про надійність коробок ходять легенди.

Дотримуючись рекомендацій експертів, серйозний ремонт трансмісії Subaru знадобиться не скоро, т.к. системи та механізми працюють злагоджено і без серйозних збоїв

Спеціалісти автосервісу Subaru у Києві готові здійснити комплекс робіт будь-якої складності, пов'язаних з діагностикою та ремонтом МКПП чи АКПП для будь-яких автомобілів марки Subaru

Наша сучасна автомайстерня з досвідченими фахівцями, професійним обладнанням та інструментами здійснить ремонт трансмісії автомобіля Subaru будь-якої складності:

- Ремонт зчеплення (заміна зчеплення, заміна диска зчеплення, регулювання зчеплення);

Зчеплення Subaru в середньому відходжує 100-150 тисяч кілометрів і термін його служби безпосередньо впливає манера водіння.

Симптоми несправного зчеплення Subaru:

  • Воно пробуксовує
  • Тяжко включаються передачі – іноді з другої чи третьої спроби
  • На вищих передачах, коли обороти двигуна зростають, швидкість підвищується

- ремонт карданного валу Subaru;

При забезпеченні стабільної та налагодженої роботи такого важливого і складного вузла, як карданний вал, дуже важливо багато уваги приділити грамотному балансуванню вузла. Тільки ретельно збалансований карданний вал, відкалібрований для роботи в ходовій частині автомобіля довгий час забезпечуватиме плавність ходу, хорошу керованість ведучого приводу.

- заміна хрестовин карданних передач на автомобілі Subaru;

Згодом хрестовина карданного валу втрачає свої властивості, тому і для її заміни або калібрування використовується спеціальне технічне забезпечення.

- ремонт головної передачі (ремонт диференціала);

- ремонт приводного валу (ремонт півосі);

Ремонт приводного валу Subaru – одне з можливих рішень при ремонті кермового керування. Якщо ви впевнені, що послуга буде потрібна, рекомендуємо звернутися до нашого автосервісу Subaru в Києві. Ремонт приводного валу Subaru у нашому автосервісі Subaru дозволить оперативно вирішити вашу проблему.

- ремонт ШРУС;

Як дізнатись яка граната ШРУС зламалася?

Якщо під час руху, вивертаючи кермо до упору, ви чуєте специфічний циклічний стукіт, що йде з району переднього колеса, це означає, що несправна передня зовнішня граната ШРУС.

Цей стукіт ні з чим не переплутаєш, тому ви зрозумієте, що справа в передній зовнішній гранаті. Однак якщо ви сумніваєтеся, то приїжджайте в автосервіс Subaru у Києві. Наші майстри спеціалізуються на моделях Subaru та швидко визначать, яка деталь викликає стукіт.

На те, що зносилася внутрішня граната, вказують відчутна вібрація по кузову під час розгону з місця або прискорення. Фахівці автосервісу Subaru у Києві і це з'ясують швидко, розібравши та провівши дефектування внутрішньої гранати на ваших очах.

Як уникнути раптових несправностей ШРУСу?

Щоб несправність гранати, пильовика або приводу ШРУС в цілому не стала для вас неприємною несподіванкою, проходьте планові ТО в нашому автосервісі Subaru, адже при кожному ТО завжди проводиться огляд автомобіля. Якщо є тріщини, порвався пильовик, видавлює мастило і т.д., то треба вживати заходів відразу.

- ремонт роздавального механізму (ремонт роздатки);

- заміна олії в коробці передач (заміна олії в МКПП, заміна олії в АКПП);

- заміна циліндра зчеплення;

- Заміна олії в роздавальній коробці.

Фахівці нашого автосервісу Subaru у Києві настійно рекомендують, за найменшого натяку на несправність трансмісії, звертатися на станцію техобслуговування. Просимо не займатися усуненням неполадок самостійно, щоб уникнути серйозних матеріальних витрат та важких фізичних каліцтв. Всі клієнти нашого автосервісу Subaru у Києві отримують якісне та швидке обслуговування, а також гарантію на спектр наданих послуг.